Luo Suomen itsenäisyyspäivän 2023 toiveet nimellä ja kuvalla

Share Greeting Card

An unique URL to share will be created for you...

Description

 1. Itsenäisyyspäivänä tässä toivotaan, että unelmamme uudesta huomisesta toteutuvat meille nyt ja aina. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää!
 2. Mikään kansakunta ei ole täydellinen, se on tehtävä täydelliseksi. Osallistu maasi täydellisyyteen. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää 2023.
 3. Tehkäämme päätös arvostaa kansaamme ja älkäämme unohtako niiden uhrauksia, jotka auttoivat meitä saavuttamaan vapauden. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää 2023.
 4. Paras tapa osoittaa rakkautta maatamme kohtaan on kunnioittaa vapaustaistelijoiden tekemiä uhrauksia.
 5. Ota tänä itsenäisyyspäivänä tämän maan tulevaisuus käsiisi. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää.
 6. Olkoon sinua siunattu mielen, ajatuksen ja hengen vapaudella! Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää 2023!
 7. On aina parempi kuolla isän puolesta ja taistella vapauden puolesta kuin olla vankina koko elämä. Olemme ylpeitä itsenäisyydestämme. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää!!
 8. Vapautta ja itsenäisyyttä ei voi verrata mihinkään muuhun. Juhli tätä itsenäisyyspäivää suurella ylpeydellä. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää!!
 9. Älä mieti millaista säätä tänään on ja mitä suunnitelmia sinulla on mielessäsi, vaan tullaan ulkoilemaan yhdessä juhlimaan itsenäisyyspäiväämme. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää 2023!
 10. On totta, että vapaus on korvaamaton. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on vapaus ja itsenäinen maa. Toivotan teille oikein hyvää itsenäisyyspäivää 2023!
 11. Yksi suurimmista asioista elämässä on vapaus ja suurimmat ihmiset ovat isänmaallisia ihmisiä. Rakastakaamme maata riippumatta siitä, missä tilanteessa elämme. Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää 2023!