Sretan Dan neovisnosti Hrvatske 2024. želi sa svojom fotografijom

Share Greeting Card

An unique URL to share will be created for you...

Description

  1. Sa slobodom u mislima, vjerom u našu riječ i ponosom u našem stavu. Sretan vam dan neovisnosti 2024.
  2. Ponosni smo što smo dio naše slavne nacije.. I visoko dižemo zelenu zastavu.. Srdačno vam čestitamo Dan neovisnosti Hrvatske!
  3. Sloboda u našem umu, vjera u riječi, ponos u našim dušama. Pozdravimo velike muškarce i žene koji su ovo omogućili. Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske!
  4. Naši su preci svojim trudom i žrtvom kupili našu Slobodu. Sada moramo naporno raditi na stvaranju bolje nacije za generacije koje slijede. Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske 2024!
  5. Moja ljubav prema svom narodu je bezgranična. Moja ljubav prema svom narodu je beskrajna. Sve što želim za svoju zemlju je sreća. Dopustite mi da budem prva osoba koja će vam zaželjeti poseban sretan Dan neovisnosti!
  6. Ništa nije tako dobro kao biti nacionalna i samoodrživa nacija. Najljepše želje za Dan neovisnosti – Hrvatska.
  7. Pozdravimo naš veliki narod na njegov Dan neovisnosti! Nadam se da ste svi zahvalni za slobodu koju imate i da ste ponosni na naciju u kojoj ste rođeni. Jai Hind!
  8. Sloboda ne vidi boje ni oblike. U svijetu ima dovoljno mržnje i nasilja, a sada trebamo graditi bolju budućnost punu ljubavi, jedinstva i razumijevanja. Za divan Dan neovisnosti Hrvatske!
  9. Evo budućnosti pune razumijevanja, uvažavanja i zahvalnosti. Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske 2024! 
  10. Danas odvojimo malo vremena da cijenimo svoj narod i nikada ne zaboravimo žrtve onih koji su nam dali slobodu. Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske 2024!