Dan neovisnosti Hrvatske 2024. Želje, pozdravi, statusi, poruke i citati

Share Greeting Card

An unique URL to share will be created for you...

Description

  1. Osjetite ponos što ste dio tako slavne nacije. Šaljem vam tople domoljubne želje da ovaj dan zaista ostane nezaboravan. Sretan Dan neovisnosti Hrvatska!
  2. Naša zastava se ne vijori jer je vjetar pokreće. Leti zadnjim dahom svakog vojnika koji je umro da ga zaštiti. Sretan Dan neovisnosti Hrvatske 2024!
  3. Danas možemo uživati ​​u slobodi i neovisnosti, uživati ​​u udobnosti i pravima koja smo dobili kao građani… Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske 2024 draga moja.
  4. Država nije samo komad zemlje, već i dom za mnoge ljude koji zaslužuju biti neovisni i slobodni… S tim u vezi, želim svima sretan Dan neovisnosti Hrvatske.
  5. Dali su sve da nam daju samostalnu naciju, a moramo se potruditi i ostaviti narod na koji će se naše generacije uvijek ponositi… Tople želje na Dan neovisnosti.
  6. Daj mi tisuću roditelja pa će povući planinu Semeru do korijena. Ali ako mi daš deset tinejdžera, oni će potresti svijet.
  7. Neka vjetar napretka kruži zemljom sada i zauvijek. Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske 2024!
  8. Sloboda u umu, vjera u riječima, ponos u našim srcima i sjećanja u našim dušama. Pozdravimo naciju na Dan neovisnosti Hrvatske.
  9. Osjetite ponos što ste dio tako slavne nacije. Šaljem vam tople domoljubne želje da ovaj dan zaista ostane nezaboravan. Sretan vam Dan neovisnosti Hrvatske 2024!
  10. Budite uzročnici zajedništva, Borite se protiv korupcije, Nješite zastavu naše nacije. Sretan Dan neovisnosti Hrvatska 2024!