Ευτυχισμένη Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου Ευχές Εικόνες

Share Greeting Card

An unique URL to share will be created for you...

Description

  1. Σήμερα είναι μια μέρα για να νιώσουμε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτού του μεγάλου έθνους. Είθε αυτό το πνεύμα ελευθερίας να μας οδηγήσει όλους στην επιτυχία και τη δόξα στη ζωή. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου!
  2. Μακάρι να απολαμβάνετε αυτή την ελευθερία λόγου, ελευθερία σκέψεων και ελευθερία επιλογής για το υπόλοιπο της ζωής σας. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου σε εσάς!
  3. Ευχόμαστε σε όλους τους Κύπριους ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΡΗΝΗ για το μέλλον του όμορφου νησιού μας που ονομάζεται Κύπρος.
  4. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας στην Κύπρο. Τα επόμενα χρόνια ας είναι ευοίωνα και γόνιμα για τον λαό της Κύπρου.
  5. Ο Παντοδύναμος μας έδωσε την ελευθερία όχι μόνο επειδή το θέλαμε, αλλά επειδή αγωνιστήκαμε για αυτό και χύσαμε το αίμα μας για αυτήν. Αποφασίστε τι αντιπροσωπεύετε και υπερασπιστείτε το. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας Κύπρου!
  6. Η θυσία που έκαναν οι πρόγονοί μας για να κερδίσουμε το δικαίωμα να ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία. Ένας μεγάλος χαιρετισμός σε όλους τους εθνικούς μας ήρωες. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας Κύπρου!
  7. Η ελευθερία δεν έρχεται χωρίς τίμημα, ούτε η δική μας. Ποτέ μην ξεχνάτε την αιματοχυσία και τη βιαιότητα που υπέστη αυτό το μεγάλο έθνος στο παρελθόν. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας Κύπρου!
  8. Ο πατριωτισμός δεν είναι ένα σήμα που πρέπει να κουβαλάς στον ώμο σου. Θα πρέπει να το έχετε στην καρδιά σας και να αφήσετε τις πράξεις σας να μιλήσουν για αυτό. Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας της Κύπρου!
  9. Εύχομαι σε εσάς και την οικογένειά σας μια καταπληκτική ημέρα ανεξαρτησίας. Ας συνεργαστούμε για να συνεχίσουμε.
  10. Είθε ο Παντοδύναμος να μας δώσει τη δύναμη να κάνουμε αυτή τη χώρα αυτάρκη, ευτυχισμένη και ευημερούσα. Είθε αυτή η Ημέρα Ανεξαρτησίας να είναι η αρχή ενός νέου μέλλοντος!